Publiek genoot volop bij jubileum editie uitverkochte Beachrockers Festival

Sint Nicolaasga- Menig festival bezoeker ging los op muziek van o.a. Broederliefde, Jonna Fraser en Vato Gonzalez.

Recreatiepark de Ulesprong in Sint Nicolaasga stond zaterdag volledig in het teken van de tiende editie van het Beachrockers Festival. Het festival is populair dan ooit onder het publiek. Dit was duidelijk te merken in de kaartverkoop. Afgelopen dinsdag waren de kaarten voor de zaterdagavond al uitverkocht.

Ruim 4000 bezoekers genoten van het heerlijke weer, een drankje en natuurlijk de uitgebreide line-up. Op verschillende podia’s werden optredens gegeven. Voor bezoekers van buitenuit werd vervoer geregeld. Bussen met reizigers kwamen uit Bolsward, Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Amsterdam en Rotterdam. Organisator Gerrit Kooystra is de gemeente De Fryske Marren dankbaar voor deze “prachtige” festival locatie. Het is een unieke locatie aan het Tjeukemeer en makkelijk te bereiken via de A6. Het festival is rustig en zonder problemen verlopen.  

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *